hannahhoek.reismee.nl

Deauville

Coucou,

Het is weer tijd voor een nieuw verhaal, vorige week ben ik naar Touques geweest, samen met Renske, Puck en Ellen (Mijn aupair vriendinnetjes). In Touques staat het 2e huis van mijn Franse familie, het is een heel klein dorpje waar geen drol te beleven is, maar een kwartiertje met de auto en je bent in Deauville, het St. Tropez van Noord-Frankrijk :p Het is er allemaal heel erg duur en bekakt, maar gelukkig is er een heel mooi strand (daar kwamen we ook voor) en daar hebben we een deel van het weekend doorgebracht.

Vrijdag middag zijn we met het lieve cabriootje van Puck naar Normandië vertrokken, we hebben er ongeveer 3 uur over gedaan. De eerste avond gingen we boodschappen doen, uitgebreid koken en daarna films kijken. Het was heel gezellig!

Zaterdag zijn Ellen en ik in onze pyjama nog wat boodschappen gaan doen,

Daarna ging we naar het strand toe en het was heel mooi weer, het hele weekend eigenlijk. Het was zó fijn om daar over het strand te rennen en niets te horen behalve de zee en de vogels. Ellen en Puck zijn nog met blote voeten de zee in gelopen! 's Avonds hebben we weer een grote supermarkt opgezocht, allemaal lekkere dingen gekocht, en heel veel rosé (en sangria en desperados) maar uiteindelijk bijna alles weer terug naar parijs genomen omdat 't nog láng niet op was:p Die avond zijn we gezellig uiteten geweest en de volgende dag hadden renske en ik 'omdat Sinterklaas was aangekomen' onze schoenen gezet en er cadeautjes in gedaan en pepernoten, toen de sinterklaasmuziek aangezet en Ellen en Puck wakker gemaakt! Was heel grappig, ze hadden het niet van ons verwacht:p Daarna waren we nog steeds in de sinterklaas-mood en hebben we in Deauville vanuit de cabrio pepernoten gestrooid, de mensen keken allemaal heel raar maar dat maakte het alleen nog maar leuker voor ons!

Na een laatste dagje Deauville sur plage gingen we weer met de auto richting Parijs, waar we vervolgens bijna de hele terugreis in de file hebben gestaan, maar dat maakte niet uit want het was super gezellig. Het hele weekend was een succes, zeker voor herhaling vatbaar, alleen vind ik het heel jammer dat Puck ons gaat verlaten met kerst. Puck, Ellen en ik rijden met kerst met z'n drieën terug naar Nederland alleen Puck blijft daar, want zij heeft er al een klein jaartje au pair à Paris op zitten. Maar ik ga haar vast nog vaak zien, want ze woont heel dichtbij (in Doesburg) en komt ons vast nog wel een keer opzoeken hier in Paris!

Dat was het voor nu,
Gros Bisou

pappa

Leuk verhaal hoor! Jullie zijn echt knettergek om in pijama te gaan shoppen! Echt chocking voor die Fransjes, haha!!!
Vandaag gaan Mamma, JW en Tineke met mij naar Apeldoorn, het Loo bezoeken. Liefs en een knuffel :)Paps.

Hannah

hoi papsie, ja het was ook al 's middags toen we boodschappen gingen doen haha :p Veel plezier in Apeldoorn, bisous

Annet

Hoi Hannah,
Wat een originele kledij om boodschappen te doen. Ik ben benieuwd of je dat in Nederland ook gaat doen tzt.
Zo te lezen heb je het heel leuk gehad. Succes met je franse lessen en de zorg voor het drietal.
hartelijke groeten ook van de anderen van het gezin. Annet

de Maaswinkeltjes

hoi hannah wat grappig dat je ook daar sinterklaas hebt gevierdfijn dat je het zo leuk hebt gehad aan het strand. wij zijn in de herfstvakantie ook naar het strand geweest met onze hond dido. ook wij hebben een hele leuke dag gehad. lekker uitwaaien, warme chocolademelk drinken(met slagroom natuurlijk)pannekoeken eten,tot slot nog een strandwandeling en toen naar huis. we missen je wel een beetje want het lijkt alsof je al heel lang weg bent. groetjes anne en iris.

Puck

wat een leuke blog, ik vond het ook supergezellig en ik ga jullie ook misseenn!! maar voordat ik wegga spreken we nog vaak af :) xxx