hannahhoek.reismee.nl

La deuxième journée

Vandaag was heel gezellig, we hadden met (bijna) alle Nederlandse au pairs afgesproken om parijs een beetje te gaan verkennen. Sommigen wilden het graf/Paleis van Napoleon zien en er was ook iemand bij die de eiffeltoren nog nooit had gezien, dus daar zijn we maar even heen geweest. Na de eiffeltoren zijn we naar Montmartre gegaan, een van mijn lievelingsstukjes van parijs, en daar hebben we met zijn achten heeeeel veel gegeten. De ober schreef al onze bestellingen op onze tafel en daarna wist hij ze uit zijn hoofd (beetje raar want het waren er wel 14 ofzo) maar we hebben heerlijk gegeten. Daarna ben ik in mijn EENTJE =O met de metro naar huis gegaan, het was heel eng want mijn metrolijn loopt in een soort van ovaal en in het midden moet je uitstappen om met de andere metro terug te gaan (heel vaag) dus ik wilde bijna blijven zitten, maar toen zat er helemaal niemand meer in en ben ik er snel uitgerend;p. toen stapte ik uit bij mijn halte en was ik verdwaald. Florence vertelde me de goeie weg en toen stond ik met die code te prutsen voor de verkeerde deur van ons appartementencomplex haha (lekker slim). Morgen gaan de kinderen voor de eerste keer dit schooljaar weer naar school toe dus dan heb ik 's middags tijd voor mezelf. Het vervolg van de eerste schooldag komt in het volgende verslag.

Bisou

Pappa

Leuk dat je al contact hebt gelegd met andere Nederlandse aupairs. Zitten die dames een beetje in de buurt of verspreid over "tout Paris"? :)xxxP

Shanna

Hee,

Ik zit hier dit jaar ook als Au Pair, en ik ken hier nog niemand dus het zou me erg leuk lijken als ik een keer met jullie mee kan? Ik zie dat jij namelijk al wel andere Nederlandse Au Pairs hebt ontmoet. Mijn emailadres is [email protected]. Lijkt me leuk om van je te horen.

Liefs

Marion

Hé Hannah,
Wat leuk om zo uitgebreid te lezen hoe het met je gaat daar in Paris! Klinkt als een leuk ondernemend gezin. Daar pas jij vast wel tussen. En leuk dat je al contact hebt met de andere au pairs daar. Veel succes en plezier verder!
Groetjes, Marion